0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/printscreen

ŠPANCI SLAVILI U ZAGREBU: Tadić upisao asistenciju, a zatim promašio penal!

Objavljeno: 08.04.21 u 23:19

Veliki preokret ekipe iz Italije!

Odigrane su utakmice četvrtfinala Lige Evrope! Ljubitelji fudbala su uživali u bogatom programu.

Ajaks je u Amsterdamu ugostio Romu. Domaćin je bio bolji rival tokom većeg dela utakmice. Ekipa iz Holandije je došla do prednosti u 39. minutu. Strelac pogotka bio je iskusni Klasen, a asistenciju je upisao kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

Iskusni vezista je propustio priliku da duplira prednost svoje ekipe u nastavku igre. Tadić u 53. minutu nije realizovao jedanaesterac. Gosti su to znali da iskoriste!

Lorenco Pelegrini je četiri minuta kasnije savladao golmana domaćih i doneo izjednačenje ekipi iz Italije!

Potpuni preokret viđen je u finišu meča! Brazilac Ibanjez je zatresao mrežu Ajaksa u 87. minutu! Roma će za sedam dana dočekati ekipu iz Amsterdama u boljem raspoloženju.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO IZNENAĐENJE I POBEDA KARIJERE: Danka Kovinić savladala trofejnu teniserku!

Dinamo je u glavnom gradu Hrvatske dočekao Viljareal. Gosti iz Španije su uspeli da ostvare minimalni trijumf!

Ključni trenutak viđen je u završnici prvog dela igre. Jednog od igrača domaće ekipe je lopta pogodila u ruku, a sudija je pokazao na belu tačku.

Napadač Moreno je bio precizan u 44. minutu!

PROČITAJTE JOŠ: MARINA BULJOVČIĆ ZA HOTSPORT: ‘Volela bih da gledam derbi u Buenos Ajresu! Na utakmice uvek dolazim raspoložena’

Mančester Junajted je opravdao ulogu favorita i upisao važan trijumf u Španiji. Domaća Granada nije uspela da zaustavi izabranike Ole Gunar Solskjera.

Rašford je u 31. minutu savladao golmana Silvu! Na novi pogodak se čekalo do samog finiša meča. Reprezentativca Portugala Bruno Fernandeš je bio precizan sa bele tačke u 90. minutu igre.

Junajted će imati meč loptu na ‘Old Trafordu’!

PROČITAJTE JOŠ: POSLE POVREDE LEVANDOVSKOG BAJERN U POTRAZI ZA NAPADAČEM: Bivši igrač Partizana meta?

Arsenal je još jednom razočarao svoje navijače, a Slavija iz Praga nastavlja sa sjajnim rezultatima. Meč u Londonu je završen rezultatom 1:1. Ekipa iz Češke čeka revanš meč sa znatno boljim rezultatom i Slavija ima više razloga za radovanje.

Oba pogotka su viđena u završnici meča.

Pepe je iskoristio asistenciju Obamejanga i savladao Kolara u 86. minutu igre! U momentima kada je delovalo da će Arsenal osigurati minimalnu pobedu, Tomas Holes je zatresao mrežu slavne ekipe iz glavnog grada Engleske u 94. minutu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter