0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI NAKON POBEDE: ‘Predaja kao reč ne postoji u našem rečniku’

Objavljeno: 30.03.21 u 21:15

Važan trijumf u Bakuu!

Nacionalna selekcija Srbije je savladala Azerbejdžan rezultatom 1:2. Oba gola na meču su delo najboljeg strelca u istoriji reprezentacije, Aleksandra Mitrovića. Nakon utakmice, za Sport Klub je govorio selektor Orlova Dragan Stojković Piksi.

-Najvažnije je da smo uspeli da ostvarimo ono što smo želeli. Važna tri boda. Pripremali smo se za ekstremno tešku utakmicu, što smo i dobili. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ne treba to da nas zavara, u drugom smo videli da stvari mogu da odu i u drugom smeru – rekao je Stojković za Sport Klub.

PROČITAJTE JOŠ:  NEZAUSTAVLJIVI ALEKSANDAR MITROVIĆ: Pet pogodaka na tri utakmice! (VIDEO)

-Čestitam igračima na jakom karakteru i na tome što nisu izgubili nadu u to da ćemo dati drugi gol. Prelepo veče u Bakuu. Apsolutno smo to zaslužili, pokazali smo da smo u ovom momentu bolja ekipa. Niko ovde neće dati četiri-pet golova. Izmene su doprinele tome da se ponovo uspostavi igra, da uspostavimo ritam, drugi gol je bio kruna. Mitrović dva gola, opet fantastičan skor – dodao je Piksi.

Srbija je do trijumfa stigla u finišu utakmice.

-U svakoj utakmici moramo da pokažemo ovo lice, da ’predaja’ ne postoji kao reč u našem rečniku. Svaki meč će biti težak, ali uz koncentraciju, fantastičnu borbenost koju su pokazali i veru u dobar rezultat koji će nas sve usrećiti… Mislim da je ovo put koji moramo ići. Imam veliku satisfakciju – naši igrači dolaze iz teških prvenstava, ne treba zaboraviti na umor, pokazali su strahovitu želju da startujemo kvalifikacije kako treba. Čestitam im na snažnom mentalitetu, na tome radimo i možemo da budemo zadovoljni.

PROČITAJTE JOŠ: MITROVIĆ HEROJSKI: Pobeda Srbije u Azerbejdžanu! (VIDEO) (FOTO)

Orlovi zauzimaju prvu poziciju u grupi A.

-Učinićemo sve da ostanemo tu! Verujemo da možemo i to je to, tu veru i nadu ne može niko da nam oduzme. To će biti sve bolje i bolje. Ponašanje igrača bilo je na visokom novu, pozitivna atmosfera je uticala na sve i pobede su došle kao rezultat toga – zaključio je Piksi u razgovoru za Sport Klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter