1
Fudbal

FOTO: FSS

NEZAUSTAVLJIVI ALEKSANDAR MITROVIĆ: Pet pogodaka na tri utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.21 u 20:20

Fenomenalne partije igrača Fulama!

Reprezentacija Srbije je odlično startovala u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine. Nakon tri odigrana meča, Orlovi su zabeležili dva trijumfa i jedan remi.

Aleksandar Mitrović je nastavio sa sjajnim partijama u nacionalnom dresu. Napadač Fulama je postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije, ali nije želeo da se zaustavi na učinku od 39 golova.

PROČITAJTE JOŠ: MITROVIĆ HEROJSKI: Pobeda Srbije u Azerbejdžanu! (VIDEO) (FOTO)

U današnjoj pobedi protiv Azerbejdžana, popularni ‘Mitar’ je još dva puta zatresao protivničku mrežu. Jednom je savladao golmana Portugala, a Irsku je kaznio u dva navrata.

Mitrović je trenutno najbolji strelac u kvalifikacijama sa pet postignutih pogodaka.

Uživajte u majstorijama iskusnog golgetera na  Sport Klub kanalu.

U 69. minutu utakmice protiv Irske nakon asistencije kapitena Tadića, Mitrović je izveo sjajnu majstoriju i tako savladao čuvara mreže gostujućeg tima.

Na istoj utakmici, samo šest minuta kasnije, Aleksandar se ponovo upisao u strelce. Tadić se treći put na ovom meču našao u ulozi asistenta.

Tri dana kasnije, na red je došao Portugal. Gosti su imali dva gola prednosti, a Mitrović je nakon sjajne asistencije Radonjića zatresao mrežu Lopeza.

Napadač Fulama je apsolutni heroj meča u Bakuu. Sjajni napadač je postigao dva pogotka i tako doneo pobedu Orlovima. Prvi gol je postignut u 16. minutu.

Konačan rezultat postavljen je u 81. minutu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter