0
Fudbal

FOTO: FSS

MITROVIĆ HEROJSKI: Pobeda Srbije u Azerbejdžanu! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 30.03.21 u 19:52

Reprezentacija Srbije sastala se sa Azerbejdžanom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Duel je odigran u Bakuu.

Domaća reprezentacija je krenula veoma defanzivno, ali je Srbija uspela da povede nakon sjajne akcije. Nekoliko prelepih dodavanja, pas Tadića za Mitrovića, koji je u prijemu namestio loptu i sa ivice kaznenog prostora lako pogodio suprotni ugao.

U 58. minutu utakmice, jedna totalno bezazlena lopta napravila je veliki problem. Nesmotreno je Kostić naleteo na Mahmudova, koji se iskusno postavio i iznudio kazneni udarac. Siguran sa bele tačke, bio je upravo Mahmudov, koji je doneo izjednačenje svojoj reprezentaciji.

Srbija je krenula po nova tri boda. Na teren su ušli Grujić i Živković, a zamenjeni su Maksimović i tragičar Kostić. Strašnu šansu je imao Aleksandar Mitrović u 74. minutu, kada ga je proigrao Dušan Tadić, ali je ‘Mitar’ gađao u golmana.

U 75. minutu izašao je Tadić, a ušao Luka Jović. U istom minutu veliku grešku je napravio i Nemanja Gudelj, ali je Srbija prošla samo sa žutim kartonom.

Pobedu Srbiji doneo je ko drugi, nego Aleksandar Mitrović, svojim 41. pogotkom u dresu reprezentacije Srbije. Igrao se 81. minut, kada je gorostasni napadač na asistenciju Sergej Milinkovića-Savića matirao golmana Azerbejdžana.

U 88. minutu teren su napustili Radonjić i Mitrović, a ušli su Ristić i Vlahović!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter