0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OGLASILI SE IZ ABA LIGE ZBOG ‘DEJO SPLAČINO’: Evo šta je sportski direktor takmičernja rekao povodom publike na meču Budućnost – Zvezda

Objavljeno: 22.03.21 u 15:10

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić našao se na meti navijača kluba, za koji je mnogo toga učinio…

Budućnost je protekle večeri lako izašla na kraj sa Crvenom zvezdom (83:63) u derbiju 22. kola ABA lige, ali taj susret nisu obeležila samo dešavanja na parketu.

Da ponašanje navijača domaćeg tima, koji su vređali Dejana Radonjića, ne služi na čast ni njima ni klubu, pisali su i crnogorski mediji, jer je čovek koji je kao igrač, a kasnije i trener ostavio dubok trag u ‘Morači’ bio na meti žesokih uvreda.

‘Dejo, splačino’ čulo se između ostalog sa tribina u toku meča, a sportski direktor takmičenja Milija Vojinović je u kratkoj izjavi za ‘Mondo’ osudio vređanje dela navijača.

– Kada je u pitanju vređanje, ABA liga je tu jasna. nesportsko ponašanje i vređanje aktera je nedopustivo, rekao je Vojinović.

FOTO: Budućnosto VOLI

Nekadašnji sudija je govorio i o tome što je u dvorani bilo navijača, što se videlo i čulo u prenosu.

– Što se tiče publike u hali, ABA liga je tu na poziciji na kojoj je i Evroliga. To znači da prisustvo publike u hali zavisi od lokalnih epidemioloških mera i odredbi nadležnih sluzbi u svakoj državi pojedinačno, zaključio je on.

Podsetimo, Budućnost je drugi put u sezoni savladala crveno-bele i tako izjednačila učinak s njima, 17-3, ali i verovatno završila posao kada je prvo mesto do kraja plej-ofa u pitanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter