8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnosto VOLI

SKANDAL U MORAČI: U jeku pandemije navijači pušteni u halu! (FOTO)

Objavljeno: 21.03.21 u 22:43

Izgleda da pravila ne važe za sve!

Iako se dueli ABA lige igraju bez publike, a u Podgorici je ‘lockdown’, navijači su prisustvovali derbi meču Budućnosti i Crvene zvezde. Tokom većeg dela meča mogla se čuti organizovana pesma navijača, a neretko i brojne uvrede.

FOTO: KK Crvena zvezda

Na ‘udaru’ navijača podgoričke Budućnosti pre svih su bili kapiten protivničkog tima Branko Lazić, ali i nekadašnji strateg tog tima – Dejan Radonjić. O tačnom broju navijača još uvek ne postoji informacija, kao ni to kako su ušli u halu i uz čiju dozvolu. Uprkos svim merama sudije i delegat meča nisu prekidali meč i pored većeg broja nego što je to dozvoljeno.

FOTO: KK Crvena zvezda

Videćemo da li će se oglasiti ABA liga povodom ovog skandala.

0
0

8 Komentara

  1. Meni ne smetaju uopste navijaci, treba svugde da puste koliko god ko hoce. Istovremeno se vidi i kako je ta publika potpuno primitivna, oni se i ne razumeju u kosarku uopste, njima je vazno samo da pljuju. Ali, nijeni to problem. Pravi problem je sto se godinama u Podgorici kriminalno sudi u korist Buducnosti. Bio bih srecan da su evropske sudije za ove meceve. Oni biju i u odbrani i u napadu, ali se nista ne sudi, dok na drugoj strani i najmanji kontakt sviraju. U takvim uslovima mozes da pobedis i NBA sampiona, jer ti ne daju da igras.

    0
    0
    Odgovori
  2. kme kme kmeee, kako je lepo citati ove ciganske medije posle svakog komsinicinog poraza! Ahahah razlozi poraza su urnebesni!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako sam dobro razumeo, kad navijači Budućnosti, Partizana ili bilo kog drugog kluba dodju na utakmicu, to je skandal, a kad navijači czvfmp onda pričate kako treba otvoriti hale i pravdate ih. Ciganski mediji..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter