2
AdmiralBet ABA Liga

BUDUĆNOST DEKLASIRALA ZVEZDU: Radonjićevi momci doživeli debakl!

Objavljeno: 21.03.21 u 21:50

Košarkaši podgoričke Budućnosti su deklasirali Crvenu zvezdu u derbiju ovog kola ABA lige.

Crvena zvezda je pretrpela ozbiljan poraz od Budućnosti i sada se nalazi dosta dalje od prvog mesta ABA lige. Plej-of je sve bliži, ali deluje da Zvezda jako teško može da dođe do prve pozicije najjačeg regionalnog takmičenja.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Od prve pa sve do poslednje četvrtine mnogo su bolji bili košarkaši Budućnosti, koji su diktirali tempo. Crvena zvezda je na momente uspevala da pripreti rivalu, ali je Budućnost uvek imala više nego adekvatan odgovor.

U hali se povremeno čulo navijanje, ali nikome nije poznato odakle je ono dolazilo.

Budućnost – Crvena zvezda 83:63

BUD: Edžim 18p, Ivanović 14p

CZV: Volden 17p, Dobrić 15p

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. DA LI SAD VIDITE KAKO PROPADATE IZ MECA U MEC..COKI CE VAS ODVESTI NA PROSJACKI STAP…RAZBILI SU VAS KO SVINJA MRSNU TORBU…I OPET VAM JE NEKO DRUGI KRIV..SUDIJE..MALE PARE A DJETICI LIKUJU A NIJE MALO 20 KOM RAZLIKE..NJIH JE PODGOVORIO. PARTIZAN DA DA VAS RAZBUCAJU JER SU ONI I NJIHOVI KOSARKASI SLICNE NARAVI.. BRAVO DJETICI…

    0
    0
    Odgovori
    • Nije tebi lako , nisi ti u vinklu . Navijati za njih može samo navijač kluba iste us…e filozofije . Mrš u državu koja ti je osnovala klub, ujko !!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter