0
Evropske lige

FOTO: FSS

UPRAVO JE POTVRĐENO: Srpski reprezentativci koji nastupaju u Francukoj stižu na okupljanje!

Objavljeno: 20.03.21 u 15:52

Dobre vesti za Piksija.

Francuzi su očigledno popustili pod pritiskom i odlučili su da puste reprezentativce iz zemalja koje su van EU da nastupaju za svoje nacionalne selekcije. Stefan Mitrović, Mihailo Ristić i Predrag Rajković će se priključiti reprezentaciji, ali uz posebne uslove.

Prvo je Stefan Mitrović oštro odgovorio na to kako bi gledao kada bi mu zabranili da igra za Srbiju. Nakon ove odluke, kapiten Strazbura se obratio medijima, tačnije portalu Informer.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Klubovi više nemaju prava da nam zabrane dolazak! Napravili su izuzetak, ali pravila su jasna! Moramo da se vratimo privatnim avionima i da uradimo testove pre poletanja i kada sletimo, počeo je Mitrović.

Potom je dodao da će njih trojica morati da poštuju poseban protokol. Vratiće se privatnim avionom, ali to im ne predstavlja problem.

Savez i mi moramo da ispoštujemo protokol, pa ćemo Rajković, Ristić i ja doći redovnim letom, a vratiti se zajedno privatnim avionom. Srećni smo što ćemo imati priliku da igramo za reprezentaciju, zaključio je Stefan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter