0
Fudbal

FOTO: FSS

DA LI ĆE MITROVIĆ MOĆI DA IGRA ZA REPREZENTACIJU: Ne znam kako bih to nazvao osim diskriminacija!

Objavljeno: 20.03.21 u 14:22

Još uvek su upitni svi igrači koji nastupaju u Francuskoj.

Kapitenu Strazbura Stefanu Mitroviću i dalje nije dato do znanja da li će moći da nastupa za Srbiju. Problem pravi pravilo o karantinu koje se sprovodi u Francuskoj.

Stefan u razgovoru za Informer navodi kako oni dozvoljavaju domaćim igračima da nastupaju za svoju Francusku i da bi zabrana fudbalerima iz drugih država bila diskriminacija.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Verujte mi da se ništa još ne zna! Sa nestrpljenjem očekujemo odluku i ako nam ne dopuste da odemo i da igramo za reprezentaciju, ne znam kako bih to nazvao osim – diskriminacija, počeo je Mitrović.

Predrag Rajković i Mihailo Ristić su u istom problemu. I njih dvojica nastupaju za francuske klubove i budno iščekuju odluku. Mitrović takođe daje do znanja da se povodom ovog slučaja digla velika prašina.

Francuzi svoje igrače uredno puštaju da igraju svoje utakmice van granica zemlje i da ne bude obavezan karantin, dok nama ostalima to ne dozvoljavaju! Velika prašina se digla oko ovog slučaja, očekujem i nadam se da će uslovi biti isti za sve! Uskoro će biti doneta konačna odluka, zaključio je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter