4
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot

UEFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV ZVEZDE! Crveno-belima preti kazna zbog vređanja Ibrahimovića!

Objavljeno: 23.02.21 u 17:32

FK Crvena zvezda nalazi se pred kaznom zbog uvreda upućenim fudbaleru Milana, Zlatanu Ibrahimoviću, od strane pojedinca iz lože stadiona ‘Rajko Mitić’.

UEFA je zbog toga pokrenula istragu nakon meča šesnaestine finala Lige Evrope Crvene zvezde i Milana koji je odigran u Beogradu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Na sajtu je objavljeno saopštenje da je pokrenuta disciplinska istraga, ali nije objašnjeno zbog čega.

Prema Članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno  navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Crvena zvezda je remizirala protiv Milana (2:2), nakon tog meča na društvenim mrežama pojavio se snimak u kome se čuje lice koje na nacionalnoj osnovi vređa Zlatana Ibrahimovića.

To je naišlo na osudu javnosti i brojnih sportskih radnika, a ubrzo se oglasila i Crvena zvezda.

Iz kluba su naveli da će uz pomoć nadležnih organa uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi se odgovorni krivac za vređanje Ibrahimovića pronašao.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter