0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NAJOŠTRIJE OSUDILA VREĐANJE ZLATANA: Crveno-beli uputili izvinjenje Ibrahimoviću

Objavljeno: 19.02.21 u 12:27

FK Crvena zvezda dan nakon remija protiv Milana u meču šesnaestine finala Lige Evrope (2:2), oglasio se povodom vređanja napadača ‘rosonera’, Zlatana Ibrahimovića.

Zlatan se nalazio na tribinama na jučerašnjem duelu, pošto ga trener Pioli nije uvodio u igru. Međutim, Ibra je bio meta uvredljivih poruka, a iz tabora crveno-belih su se oglasili i najoštrije osuduli takav čin.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Saopštenje prenosimo u celosti:

– Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati – navodi se.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter