1
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC Bačka Topola

‘TOG ČOVEKA TREBA PROCESUIRATI’: Mladen Krstajić žestoko reagovao zbog vređanja Ibrahimovića u Beogradu: ‘Jel zna on ko je Zlatan?’

Objavljeno: 20.02.21 u 10:22

Trener TSC-a pratio je utkamicu između Crvene zvezde i Milana…

Ekipa nekadašnjeg selektora Srbije na na početku prolećnog dela sezone beleži veoma dobre rezulate. Ekipa iz Bačke Topole je osvojila sedam od mogućih devet bodova sa novim trenerom na klupi, a od nastavka takmičenja nije primljen nijedan gol.

Krstajić uspeva da isprati i šta se dešava kada su ostali klubovi u pitanju, i naravno, pratio je meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana (2:2).

On je istakao da su crveno-beli predstavili srpski fudbal u najboljem mogućem svetlu na međunarodnoj pozornici.

– Naravno, odličan meč. Zvezda je odigrala na jednom visokom nivou, pre svega taktički. Prezentovali su Dejan Stanković i njegovi izabranici srpski fudbal u pozitivnom svetlu. Dobro, Milan za vikend igra sa Interom, verovatno su se malo i čuvali za taj meč, ali i pored toga Zvezdi za nastup u četvrtak skidam kapu, rekao je Krstajić za ‘Sportsport.ba’.

Dotakao se stručnjak i onih loših detalja, o kojima pričaju mnogi i kojima je bačena mrlja na veoma pozitivan rezultat, koji će crveno-beli poneti u Italiju narednog četvrtka.

Molim vas, želim to naglasiti, onaj incident sa Ibrahimovićem je za svaku osudu. Ne, osudu, nego čoveka, ako ga tako možemo nazvati, koji je izrekao ono što je izrekao, treba procesuirati. Zna li on i njemu slični ko je Zlatan Ibrahimović. Zna li recimo da je kada su poplave zahvatile Srbiju 2014. godine da je Zlatan bio jedan od prvih sportista koji su priskočili u pomoć. A, i da nije, ono je nedopustivo. Osramotio je Srbiju, srpski narod i Zvezdu. Pa Zlatan je veliki prijatelj sa Dejanom Stankovićem, sa Sinišom Mihajlovićem, i kako se oni danas osećaju. Nikada se ne ponovilo, zaključio je Krstajić.

Narednu utakmicu, ekipa Mladena Krstajića igra u ponedeljak od 15 časova protiv Bačke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter