0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NEMANJA BJELICA: ‘Ne moram ja nikome ništa da dokazujem! Svi znaju kakav sam igrač’

Objavljeno: 19.02.21 u 20:45

Sjajna partija reprezentativca Srbije!

Nemanja Bjelica u prethodnom periodu nije dobijao priliku da igra. Mediji već nekoliko dana pišu o trejdu, a povodom toga oglasio se i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde. 

Bjelica je odigrao sjajan meč protiv Majamija. Srpski košarkaš je postigao 25 poena, a na to je dodao učinak od osam skokova i tri asistencije.

-Ne moram ja nikome ništa da dokazujem. Ne znam ništa o glasinama u vezi sa trejdom. To je normalan deo naših života. Ovo je moja šesta sezona u NBA i svi znaju kakav sam igrač. Da budem iskren, baš mnogo radim. To bi svaki igrač trebalo da čini kada ne dobija minute ili kada igra manje nego ranije- poručio je posle duela Nemanja Bjelica.

PROČITAJTE JOŠ: FILIP PETRUŠEV: ‘Pamtiću pobedu, ali nisam očekivao da će biti ovako lako’

Nakon utakmice, oglasili su se trener i prvi plejmejker ekipe.

Beli je sjajan – on radi jednako žestoko bilo da je u rotaciji ili ne-izjavio je trener ekipe Luk Volton.

PROČITAJTE JOŠ: MILOJEVIĆ NAKON PLASMANA NA EVROPSKO PRVENSTVO: ‘Odbrana je bila vrhunska i zato smo pobedili’

-Svi govore o tome kako igrači treba da budu profesionalci, a Nemanja je baš to. Uvek je spreman, čak i tokom ove serije u kojoj nije dobijao minute. On nastupa u NBA već dugo, a godinama je igrao u Evropi – zna šta se od njega očekuje- Iistakao je  je plejmejker Dieron Foks.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter