0
Evrobasket 2022

FOTO: Fiba

FILIP PETRUŠEV: ‘Pamtiću pobedu, ali nisam očekivao da će biti ovako lako’

Objavljeno: 19.02.21 u 19:30

Košarkaši Srbije pobedili su Gruziju 92:66, i plasirali se na Evropsko prvenstvo, a deluje i da su dobili veliko pojačanje za budućnost naše reprezentativne košarke.

Za seniorsku reprezentaciju konačno je debitovao Filip Petrušev, koji u aprilu puni 21 godinu, i odmah je ostavio sjajan utisak. Završio je meč sa 27 poena i šest skokova i tako na fenomenalan način najavio svoju budućnost u nacionalnom timu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Priznao je posle meča da nije očekivao da će se osećati tako dobro, ali ističe da je pobeda najvažnija.

– Pamtiću pobedu. Ovo je moj debi za A tim, srećan sam što smo pobedili. Odigrao sam dobro, ovo mi je prva utakmica i sve je posebno u vezi s njom, uvek ću je pamtiti. Iskreno, nisam očekivao da bude ovako… Neću da kažem ‘lako’, ali mi je na kraju bilo lako. Odigrao sam zaista dobru utakmicu, osećao sam se dobro. Jeste mi to bio san, ali iskreno nisam očekivao da će biti ovako lako – rekao je Petrušev.

Srbiju čeka još jedan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u nedelju od 13 protiv Švajcarske, ali taj duel nema takmičarski značaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter