0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

VLADIMIR JOVANOVIĆ: ‘Znali smo protiv koga igramo! Hvala mojim igračima na sjajnoj partiji’

Objavljeno: 07.02.21 u 17:46

Mega je ostvarila važan trijumf!

U Beogradu je odigrana još jedna utakmica 18. kola ABA lige. Mega Soccerbet je u hali ‘Pinki’ savladala Mornar iz Bara rezultatom 90:89. Nakon utakmice oglasio se Vladimir Jovanović, šef stručnog štaba Mege.

Znali smo protiv koga igramo i u najavi utakmice smo napomenuli da se radi o timu koji je ostvario ambicije, učestvuje u top 16 fazi Evrokupa i ima ekipu koja je jako respektabilna i koja im odlične rezultate na dva fronta. Takođe, u međuvremenu su se pojačali veoma kvalitetno dovođenjem Gordića i Hamiltona. Nisu nas, niti su mogli da nas iznenade dobrom igrom. Gaje izuzetno napadački stil igre, sa dosta šuteva za tri poena i to se pokazalo kao problem u prvom poluvremenu – rekao je šef stručnog štaba Mege.

PROČITAJTE JOŠ: KALUĐEROVIĆ NASTAVIO TAMO GDE JE STAO: Pogodak iskusnog napadača za pobedu protiv Proletera!

Ne bih mogao da kažem da smo igrali lošu odbranu, ali svaki naš pad koncentracije su kažnjavali, pre svih Jeremić. Ipak, uspeli smo da održimo priključak, promenili smo karakter i pristup u odbrani i verovali smo da možemo da dođemo do preokreta. Bez obzira na njihov odličan učinak u napadu, držali smo razliku na devet do pet poena koja je davala nadu da možemo do pobede, što smo i učinili – dodao je Vladimir Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR MITROVIĆ, EDIN DŽEKO, GORAN PANDEV, RAZVOJNI CENTAR ZA MLADE I REGION LANSIRALI SU PROJEKAT: „Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu“ (FOTO)

Moram da čestitam Mornaru na dosadašnjem delu sezone i da im poželim sreću u nastavku. Takođe, pošto sam bio odsutan 15 dana zbog virusa COVID-19 želim da se zahvalim momcima na sjajnoj partiji, jer su verovali u trijumf svih 40 minuta I oni su najzaslužniji za ovaj rezultat. Moram zaista i da pohvalim moj kompletan stručni štab, moje pomoćnike Zlatanovića, Vagića, Pejića, kondicionog trenera Sekulića, generalnog menadžera Ćakića, fizioterapeute i doktore koji su tokom perioda mog odsustva odradili sjajan posao, što je rezultiralo i ovom našom pobedom – istakao je trener Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter