1
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

BOMBA! REPREZENTATIVAC SRBIJE NAPUŠTA FRANCUSKU: Radonjić ima novi klub!

Objavljeno: 01.02.21 u 10:12

Potpis se očekuje do kraja dana!

Brzonogi krilni napadač Nemanja Radonjić, napušta ekipu Marseja! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prelazi u Bundesligu!

Radio Monte Karlo prenosi da je Radonjić novi fudbaler Herte! U pitanju je pozajmica uz mogućnost otkupa! Cena eventualnog transfera na kraju sezone iznosiće 12,5 miliona evra!

PROČITAJTE JOŠ: HANSEN NAKON TITULE: ‘Odbranili smo zlato na SP, ne vidim razlog da to ne uradimo i na Olimpijskim igrama’

Popularni ‘Radonja’ se nalazi u Nemačkoj na lekarskim pregledima, a tokom dana se očekuje da se saradnja i zvanično potvrdi.

Reprezentativac Srbije je ove sezone odigrao 20 utakmica i postigao četiri pogotka. Stiče se utisak da u jednom od najvećih klubova u Francuskoj nisu imali dovoljno poverenja u Radonjića. Dokaz da Herta želi bolje rezultate jeste i dovođenje Samija Kedire. Nemci grade zanimljivu ekipu!

Pre dolaska u Marsej, Radonjić je nosio dres Crvene zvezde, Čukaričkog i Rome. Od 2017. godine je aktivni član nacionalnog tima Srbije, a pre toga je prošao i sve omladinske selekcije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter