0
Ostali sportovi

FOTO: YouTube screenshot

HANSEN NAKON TITULE: ‘Odbranili smo zlato na SP, ne vidim razlog da to ne uradimo i na Olimpijskim igrama’

Objavljeno: 01.02.21 u 09:47

‘Trenutno razmišljam o slavlju koje nastavljamo’.

Danska je postala tek treća reprezentacija u istoriji rukometa koja je uspela da obrani titulu šampiona sveta. U finalu je savladana reprezentacije Švedske rezultatom 26:24. Ovakav uspeh su pre Danske ostvarili samo Francuska i Rumunija. Nakon utakmice oglasio se MVP turnira Mikel Hansen.

-Imamo sjajnu ekipu i odličnu atmosferu u timu. Verovali smo da možemo da odbranimo tron, a pomenuta vera i pozitivna energija su nas nosili do ogromnog uspeha. Imali smo paklene utakmice i rivale od četvrtfinala pa do finala. Dobili smo prave trilere protiv Egipta, Španije, Švedske. Naravno da smo imali i malo sreće, ali sreća prati hrabre i one koji veruju da mogu da stignu do cilja, a to smo bili mi-rekao je Danac

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ IZJEDNAČIO REKORD KARIJERE: Ubedljiva pobeda Denvera! (VIDEO)

-Trenutno razmišljam o slavlju koje nastavljamo, a uskoro ćemo misli usmeriti ka Olimpijskim igrama u Japanu. Odbranili smo titulu prvaka sveta i zaista ne vidim razlog zašto ne bismo odbranili i zlato na Olimpijskim igrama-zaključio je Hansen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter