0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

DEJAN RADONJIĆ: ‘O’Brajant je suspendovan! Niko ne može da bude iznad tima’

Objavljeno: 29.01.21 u 23:45

Nakon poraza od Asvela oglasio se trener Crvene zvezde.

Crveno-beli su u hali ‘Aleksandar Nikolić’ u Beogardu poraženi od ekipe Asvela iz Liona. Francuzi su slavili rezultatom 78:71. Trener Dejan Radonjić je nakon poraza istakao da će ekipa sve uraditi da bi bila spremna za najvažnije izazove u sezoni.

Loš početak, oni su pogodili teške šuteve, verovatno dobili samopouzdanje. Oko 15-16 minuta smo igrali loše, lošu odbranu. Posle toga smo se popravili, ali nismo stigli do pobede -istakao je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: RIGOROZNE KAZNE U ABA LIGI: Disciplinska komisija osudila Radonjića i Pavićeviće!

Imali su sjajno šutersko raspoloženje. U jednom trenutku su imali 8/9 za tri. Bilo je potrebno da igramo dosta bolje u drugom delu da bismo se vratili. Dobro smo ušli, igrali smo tvrđe, agresivnije, sa boljom koncetracijom. Potrošili smo dosta energije da dođemo do nezavisne završnice. Pametnije smo igrali nego u prvih 15 minuta. Na kraju smo imali dve situacije da rešimo meč u našu korist, ali na kraju su oni slavili – objasnio je trener Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: SLAVLJE ASVELA NAKON NEIZVESNE ZAVRŠNICE: Noris Kol slavio u poenterskom obračunu sa Dobrićem i Voldenom!

Ukoliko budemo u nastavku sezone pokazivali ovo što smo radili u 25 minuta večeras, to znači da ćemo biti spremni za ostvarenje naših ciljeva. Biće pobeda i poraza, dobrih i loših perioda, ali u svakom slučaju potrebno je da uradimo sve da bismo u što boljem stanju dočekali najvažnije mečeve – kaže Radonjić.

Govorio je i o krilnom centru Džoniju O’ Brajantu.

O’Brajant je suspendovan! Niko ne može da bude iznad tima – poručio je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter