2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

RIGOROZNE KAZNE U ABA LIGI: Disciplinska komisija osudila Radonjića i Pavićeviće!

Objavljeno: 29.01.21 u 23:15

Odluka je poznata!

Derbi odigran u Baru, pripao je Crvenoj zvezdi rezultatom 78:86. Zbog verbalnih okršaja i nesportskog ponašanja, disciplinska komisija ABA lige je donela odluke o kažnjavanju trenera i funkcionera.

Šef stručnog štaba Mornara,Mihailo Pavićević neće moći da predvodi ekipu protiv Borca iz Čačka u narednom susretu. Iskusni stručnjak će zbog vređanja sudija i nesportskog ponašanja morati da plati novčanu sumu u iznosu od šest hiljada evra.

PROČITAJTE JOŠ: SLAVLJE ASVELA NAKON NEIZVESNE ZAVRŠNICE: Noris Kol slavio u poenterskom obračunu sa Dobrićem i Voldenom!

Predsednik kluba Đorđije Pavićević kažnjen je sa 2400 evra, a pomoćni trener Zoran Peruničić će na račun lige uplatiti jednu hiljadu i pet stotina evra.

Kažnjen je i klub iz glavnog grada Srbije! Trener Dejan Radonjić je u obavezi da plati 400 evra zbog tehničke i isključujuće nesportske greške, a klub će dodati još 700 evra zbog kršenja disciplinskog pravilnika takmičenja.

0
0

2 Komentara

    • Da budu jazne iste , kako vas nije sramota. Kao prvo utakmica kasni zbog lose organizacije prokisnjava krov. Tokom cele utakmice zestoko vredjanje igraca i rukovodstva C Zvezde na kraju pokusaj linca. I vi bi jednako kaznili. Sramota..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter