0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SLAVLJE ASVELA NAKON NEIZVESNE ZAVRŠNICE: Noris Kol slavio u poenterskom obračunu sa Dobrićem i Voldenom!

Objavljeno: 29.01.21 u 22:44

Kraj utakmice u hali ‘Aleksandar Nikolić’ u Beogradu!

U okviru 23. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, Crvena zvezda je ugostila Asvel iz Liona. Utakmica je završena rezultatom 78:81 u korist ekipe iz Francuske. 

Nakon 23 odigrana meča crveno-beli su ostvarili učinak od sedam pobeda i 16 poraza. Francuski klub je malo bolji i  ima skor od devet pobeda i 14 poraza! Gosti su bili bolji u prvom delu i ostvarili su veliku prednost! Zvezda je uspela da se vrati u igru i to u potpunosti! Samo nekoliko minuta pred kraj utakmice, domaćin je nakon trojke Dobrića stekao četiri poena prednosti.

Asvel je bio sigurniji u završnici! Francuzi su lakše dolazili do poena, a Džordan Lojd je promašio dva šuta za odlazak u produžetak.

Najefikasniji igrači u redovima ekipe koju sa klupe predvodi trener Dejan Radonjić, bili su Ognjen Dobrić i Kori Volden sa po 17 postignutih poena! Dobrić je nastavio da igra u sjajnom ritmu i na programu je bio pravi poenterski okršaj između njega i Voldena sa jedne strane i Norisa Kola i Dioa sa druge strane. Odličnu utakmicu odigrao je novajlija Lendri Noko! Snažni centar je postigao 12 poena i uhvatio pet lopti.

PROČITAJTE JOŠ: DILEME VIŠE NEMA! FALKO JE NOVI FUDBALER CRVENE ZVEZDE: ‘Svi u Italiji znamo za Zvezdu! Jedva čekam da zaigram pred navijačima'(VIDEO)

U ekipi iz Francuske istakao se nekadašnji NBA šampion sa ekipom Majamija, Noris Kol. Amerikanac je postigao 22 poena, a na to je dodao dva skoka i jedno uspešno dodavanje. Francuz Dio je dodao 14 poena uz dve uhvaćene lopte i jednu asistenciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter