0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

DEJAN RADONJIĆ: ‘Trudićemo se da bude mnogo bolje nego sa Valensijom’

Objavljeno: 18.01.21 u 09:47

Trener crveno-belih se oglasio pred duel sa ‘kraljevskim’ klubom.

Real Madrid će u ponedeljak u 19:00h ugostiti ekipu Crvene zvezde u okviru odložene utakmice 19.kola Evrolige. Duel je bio zakazan za prethodnu sredu, ali avion iz Srbije nije mogao da sleti na zaleđenu pistu u glavnom gradu Španije. Povodom utakmice, oglasio se šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić.

-Prethodna dva dana iskoristli smo analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi. Real ima vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije-rekao je Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENAĐENJE U SUPER KUPU ŠPANIJE: Barselona ispustila trofej u 90. minutu, pa pala u produžetku! (VIDEO)

Trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u duelu sa Valensijom. Tu mislim na ‘mekani ulaz’ u utakmicu, ali i želimo da produžimo dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice-zaključio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter