0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

NEMAC RAZOČARAN NAKON VELIKOG IZNENAĐENJA: ‘Ostao sam zapanjen! Ovo je šok za sve nas’

Objavljeno: 14.01.21 u 10:30

‘Želeli smo da odbranimo sva tri trofeja’.

Bajern je sinoć doživeo težak poraz! Izgubili su od ekipe iz Bundeslige 2, u okviru Kupa Nemačke. Drugoligaš Holstejn Kil je slavio nakon izvođenja penala! Nakon utakmice oglasili su se trener Hans Flik i napadač Tomas Miler.

Ostao sam zapanjen!  Ovo je šok za sve nas! Izuzetno smo razočarani! Želeli smo da odbranimo sva tri trofeja. Sve u svemu, male stvari su večeras odlučile pobednika. Ekipa je pokazala visok moral, mi smo diktirali ritam, pitali se o svemu. To nam je bio cilj. Težak udarac primili smo u poslednjem sekundu, kad je protivnik došao do izjednačenja i produžetaka – rekao je Flik.

PROČITAJTE JOŠ: MORNAR NASTAVLJA SA FENOMENALNIM PARTIJAMA: Barani ‘srušili’ Gran Kanariju!

Nemac je česitao protivniku na velikoj pobedi.

-Oni su utakmicu pretvorili u pravu divovsku borbu za plasman u narednu rundu Kupa. Imali su sjajnog golmana, a kad je došlo do penala, tu je već sve bilo moguće – zaključio je iskusni stručnjak.

Nakon poraza oglasio se jedan od dugogodišnjih lidera Bajerna, reprezentativac Nemačke Tomas Miler.

-Zaključak je da smo izgubili od autsajdera iz Kila. Iako će sledeća rečenica zvučati dosta glupo nakon ovakvog poraza: sreća danas nije bila na našoj strani. Osećali smo se prilično dobro u prvom poluvremenu i igrali pristojan fudbal. Imali smo dobre šanse za gol, dobro smo kombinovali. Kil je činio sve da drži ravnotežu. S njihove tačke gledišta, verovatno su odigrali jednu od najboljih utakmica ikada i ja im od srca čestitam. Ovo je jedna od onih senzacija u Kupu i žao mi je što se dogodila baš nama – istakao je napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter