0
Evrokup

FOTO: YouTube screenshot

MORNAR NASTAVLJA SA FENOMENALNIM PARTIJAMA: Barani ‘srušili’ Gran Kanariju!

Objavljeno: 14.01.21 u 09:46

Ukupno je postignuto čak 202 poena!

U okviru 1. kola TOP 16 faze Evrokupa, Gran Kanarija je u sredu ugostila ekipu Mornara iz Bara. Crnogorski predstavnik je ostvario veoma važan trijumf! Gosti su slavili rezultatom 100:102.

Ljubitelji košarke su mogli da uživaju u jednoj fenomenalnoj utakmici. Barani su uspeli da obraduju svoje navijače.

Od samog starta, pa sve do kraja meča, gledali smo izjednačenu utakmicu. Mornar je održavao skromnu prednost koju je stekao još u prvoj deonici.

Neizvesna završnica je ipak obeležila sam finiš ovog duela. Mornar je na nešto više od jednog minuta do kraja imao prednost od 90:100. Domaći tim je napravio neverovatnu seriju i na 20 sekundi pre kraja stigao do izjednačenja.

PROČITAJTE JOŠ: FANTASTIČNE MAKAZICE SRBINA: Pogodio mrežu protivnika i fudbalski svet ostavio bez teksta! (VIDEO)

Presudilo je iskustvo sjajnog Džejkoba Pulena! Amerikanac je fauliran i uspeo je da iskoristi oba slobodna bacanja.

Najefikasniji igrač u ekipi Mihaila Pavićevića bio je Ajzea Vajthed.  Amerikanac je ostvario učinak od 28 poena, tri uhvaćene lopte i pet uspešnih dodavanja. Keni Gebrijel i Pulen su dodali po 14 poena, a reprezentativac Srbije Marko Jeremić je meč završio sa 13 poena.

U redovima Gran Kanarije istakao se Sloter sa 23 poena, dva skoka i čak 10 asistencija. Pratio ga je Šon Kipatrik sa 16 poena, sedam uhvaćenih lopti i dve asistencije. Reprezentativac Francuske Albisi je dodao 15 poena i šest uspešnih dodavanja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter