0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

KLOP RAZOČARAN U SUDIJE: ‘Igranje rukom je delovalo kao čist penal’

Objavljeno: 05.01.21 u 11:16

‘Čuo sam da je Mančester Junajted imao više penala za dve godine nego ja za pet i po godina’!

Nemački stručnjak je veoma razočaran zbog sudijskih odluka u Premijer ligi Engleske. Jirgen Klop smatra da je njegov tim oštećen za jedanaesterac na utakmici protiv Sautemptona u ponedeljak.

-Igranje rukom je delovalo kao čist penal! Okrenuo sam se ka četvrtom sudiji rekao je da su već proverili i da nije penal. Ono što je sudija Mariner uradio sa Maneom večeras, nisam siguran da je u redu iskreno. Čuo sam da sada Junajted ima više penala za dve godine nego što sam ja imao za pet i po godina. Nemam pojma da li je to moja krivica ili kako to može da se desi uopšte.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD JESTROVIĆ ZA HotSport: ‘Zvezda- Milan, šanse su 50:50! Reprezentacija ima obavezu prema narodu da se kvalifikuje na SP’

-Najbolje situacije smo imali kada je Sadio imao loptu u nogama. Bilo ko ko kaže da on hoće da iscenira penal se šali. On uvek pokušava da ostane na nogama. Imao je dve situacije u kojima bi drugi timovi dobili penal. Igranje rukom, ne znam ko će to da mi objasni. U ovim situacijama nismo imali sreće-zaključio je trener Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter