0
Domaći fudbal

FOTO: Bogićević, privatna arhiva

VELIKO POJAČANJE ZA SUPERLIGAŠA: Odbio Kuban zbog Zlatibora, dao gol Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.21 u 13:05

Bogicević je veliko pojačanje za tim Zlatibora!

FK Zlatibor prošle godine je bio hit Prve lige i ove sezone debitovao je u Super ligi Srbije. Posle prvog dela sezone, nalaze se na 18 mestu i sledi im grčevito borba za opstanak u eliti.

Povodom toga čelni ljudi kluba žele da se pojačaju kako bi nastavak u prvenstvu dočekali spremniji. Pregovori traju sa nekoliko igrača a prvi koji je stigao je Andrej Bogićević, 19-godišnji napadač Grafičara. On je danas u pratnji predsednika Veljka Radulovića, direktora Predraga Ristanovića i šefa stručnog štaba Zorana Njeguša, potpisao ugovor na dve godine.

‘Dobili smo mladog napadača, koga smo pratili u omladinskoj ligi. Bogićević Ima veliki potencijal, cilj je jasan znamo šta želimo, a to je opstanak u ligi. Predsednik i uprava kluba rade na pojačanjima i nadam se da ću imati priliku da uigran dobar tim. Pripreme nam kreću osmog. Specifična je situacija jer nemamo dovoljno vremena za maksimalne pripreme, jer nam prvenstvo počinje 6 februara. Ali, kako je nama tako je ostalim ekipa, zbog situacije oko korona virusa.’ – istakao je Zoran Njeguš, igračka legenda Zvezde i Sevilje, za koga kažu da je trenerska budućnost Srbije.

Mladog Bogićevića, porede sa Darkom Kovačevićem. Bio je odličan ove sezone u Kvalitetnoj omladinskoj ligi, dao je i gol Crvenoj zvezdi na Marakani u poslednjem kolu. Sada očekujemo od njega golove na velikoj sceni. Skauti Benfike raspitivali su se za Bogićevića a odbio je ponudu da ide u ruski Kuban iz Krasnodara.

‘Hvala ljudima iz Zlatibora na pozivu. Izabrao sam dres sa brojem 9 a to je i dodatna obaveza. Imaću čast da me trenira čovek koji je i u Zvezdi, Sevilji i Atletiku iz Madrida odigrao preko 50 utakmica. Što se Kubana tiče, ponuda je bila dobra ali želim prvo da se dokažem u srpskoj fudbalskoj elitu.’ – rekao je Bogićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter