1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA JE JESENJI ŠAMPION SUPER LIGE SRBIJE! Boaći presudio ekipi Zlatibora! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.20 u 18:15

U utakmici 17. kola Super lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde su kao gosti savladali ekipu Zlatibora u Užicu sa 1:0 i tako vratili prednost od devet bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Crvena Zvezda dva kola pre kraja prvog dela šampionata obezbedila je titulu, pošto ima 9 bodova prednosti u odnosu na „večitog rivala“ Partizan.

 Gol koji je odlučio pobednika u meču postigao je Ričmond Boaći u 18. minutu meča. Sve se dogodilo posle slobodnog udarca koji je sa desne strane odlično izveo Spiridonović, cenmtrirao je u kazneni prostor ka Pankovu, koji je primirio loptu koja je stigla do Boaćija, a on je na najbolji način iskoristio slobodan prostor i pogodio za 0:1.

U finišu prvog poluvremena odličnu priliku je imao Veljko Nikolić, posle dodavanja Gobeljića, mladi vezista je prevario svog čuvara i potom pokušao da prebaci loptu preko Čubakovića, koji je na fantastičan način uspio da odbrani.

Početkom drugog poluvremena, tačnije u 53. minutu, posle ubacivanja Radulovića probao je glavom Falćineli, ali je šutirao iznad prečke. Probao je Italijan i nešto kasnije, ali je lopta posle njegovog udarca sa 16 metara završila pored stative gola Zlatibora.

Imao je Italijan još jednu priliku, ali nije bio precizan, kao i Vukanović koji je glavom šutirao pored gola.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Na novu priliku čekalo se do 83. minuta, kad je Kanga uspeo da otme loptu na protivničkoj polovini i ošuta, ali je Čubraković krajnjim naporima uspeo da sačuva svoju mrežu. Do kraja meča rezultat se nije menjao.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter