0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

‘OVO NIJE DERBI, SMEJU SE, GRLE I ĆASKAJU NA TERENU’: Legendarni fudbaler Junajteda opleo po asovima ‘crvenih đavola’ i Sitija

Objavljeno: 13.12.20 u 14:38

Mančesterski derbi nije opravdao očekivanja.

Meč na „Old Trafordu“ bio je jedan od najlošijih dvoboja Junajteda i Sitija u 21. veku, okončan bez golova i pravih prilika.

Legendarni fudbaler Roj Kin osuo je paljbu po fudbalerima dva tima i to ne samo zbog igre, već i dešavanja nakon utakmice.

– Samo dva žuta kartona u čitavom derbiju. Nikada nisam video toliko zagrljaja i prijateljskih razgovora posle meča. To je derbi, besneo je Roj Kin na ‘Skaj Sportsu‘.

Bivši kapiten Mančester junajteda bio je i te kako borben tokom karijere neretko je dobijao i crvene kartone, a već duže vreme deluje kao da ga nerviraju novi trendovi u fudbalu.

– Stvarno sam frustriran, ideš da pobediš, a ne da odigraš nerešeno. Ljudi kažu da je to derbi, a slušajte samo Džona Stounsa – on se raduje jer su sačuvali mrežu i bla bla bla, dodao je on.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kinu posebno smeta ponašanje nakon meča.

– Na kraju meča smeju se treneri, grle se, igrači ćaskaju… Samo idite u tunel, nema potrebe za tim. Ne razumem, govorio je Roj Kin pošto je svedočio razgovoru Gvardiole i Solskjera koji se ne mrze kao treneri dok je Irac igrao fudbal.

(VIDEO:YouTube/Manchster United)

Roj Kin je kritikovao i kvalitet meča, ali su mu fotografije s kraja utakmice još pogoršale utisak.

– Svi bi da su drugari i da su popularni. Igra se da se pobedi, a ne da budete drugari, nije mogao da se zaustavi Kin.

Nekadašnji as je odigrao 326 utakmica za Junajted i postigao 33 gola, za 12 godina na ‘Old Trafordu’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter