0
Evropske lige

FOTO: HotSport

PREMIJER LIGA: Nula od derbija, Junajted i Siti razočarali sve!

Objavljeno: 12.12.20 u 21:14

Jedan od slabijih derbija Mančestera odigrali su stari rivali Junajted i Siti na ‘Old Trafordu’ – 0:0.

Rezultat najbolje oslikava sve ono što se na terenu zbivalo tokom 90 i nešto više minuta fudbala.

Viđeno je dosta borbe i taktiziranja sa obe strane, ali premalo šuteva i lepih poteza. I na kraju pravedan ishod po ukusu Liverpula, Totenhema i Čelsija koji će moći još više da im pobegnu na vrhu Premijer lige.

Bio je ovo prvi međusobni duel završen bez pobednika još od aprila 2017. godine. Jedinu pravu priliku imao je Rijad Mahrez u 35. minutu. Pokušao je jednom i Sterling, dok je najozbiljniju priliku na suprotnoj strani imao Megvajer.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najsporniji trenutak na meču desio se početkom drugog dela kada je domaćin dobio penal posle prekršaja Vokera na Rašfordu. Međutim, nakon gledanja VAR snimka utvrđeno je da je napadač Junajteda bio u ofsajdu, tako da je i ova prilika da se postigne gol propala.

Junajted je uglavnom pokušavao iz prekida i posle kornera, dok je Siti svoju šansu tražio u kontranapadima, ali je sve to bilo premalo za 183. megdan ovako velikih timova.

Nakon ovog kola, Junajted je ostao sedmi sa 20 bodova, dok se Siti nalazi poziciju niže, sa bodom manje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter