0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

NASTAVLJA SE DRAMA OKO POGBE: Francuz se posle derbija oglasio – ‘Kada ne znaš šta se dešava, ne pričaj’

Objavljeno: 13.12.20 u 13:14

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba oglasio se povodom sve češćih spekulacija oko toga kako bi već u januaru mogao da ode sa ‘Old Traforda’.

Francuz je bio deo ekipe u derbiju jučerašnjem derbiju s Sitijem (0:0), nakon kog se oglasio na društveim mrežama.

Njegov agent Mino Rajola je nedavno rekao kako je on nesrećan u Mančesteru i da želi da ode, a onda je o tome govorio i trener ‘crvenih đavola’ Ole Gunar Solskjer koji je insistirao na tome da je Pogba igrač njegovog tima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pol nije komentarisao izjave svog agenta, već je dodao kako je ‘hiljadu odsto uključen’ u dešavanja u klubu.

– Uvek sam se borio i uvek ću se boriti za Junajted, moje kolege iz tima i navijače. Blebetanje nije važno… Budućnost je nešto daleko, ono što je bitno je sadašnjost, a ja sam hiljadu odsto uključen! Uvek smo jači zajedno. Između mene i kluba je sve čisto i to se neće promeniti. Kad ne znaš šta se dešava unutra, ne pričaj’, napisao je Pogba uz haštag ‘govori istinu ili ćuti’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Pogba je od početka sezone startovao na svega šest utakmica, a imao je problema i sa korona virusom, zbog čega mu je bilo potrebno neko vreme da fizički bude spreman.

On ugovor sa ‘crvenim đavolima’ ima do leta 2022. godine, a ove sezone je postigao dva gola i isto toliko puta je asistirao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter