0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASILA SE ZVEZDA: Evo kakva je situacija sa Aleksandrom Kataijem!

Objavljeno: 08.12.20 u 15:28

Situacija oko Aleksandra Kataija i njegovog zdravstvenog stanja jedna je od vodećih tema u medijima prethodnih dana.

Nakon što je u ponedeljek objavljena informacija da Katai neće igrati do kraja godine, usled problema sa retkom bolešću, iz redova šampiona Srbije su rešili da saopštenjem otklone sve nedoumice.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNI HAOS U ŠVEDSKOM PRVENSTVU: Ovo je najluđi i najprljaviji način da protivniku prekinete kontru! (VIDEO)

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

– U cilju sprečavanja daljih dezinformacija u vezi sa zdravljem Aleksandra Kataija, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati. Katai privodi kraju niz neophodnih testiranja kojima je podvrgnut posle redovnih reprezentativnih obaveza. Vesti su dobre i na taj način treba posmatrati celu situaciju. Ipak, u želji da se ne stvara netačna slika o njegovom zdravstvenom stanju, a samim tim i produkovanje lažnih informacija, molimo medije i javnost da poštuju njegovu privatnost i uzdrže se od daljih nagađanja, a klub će pravovremeno i tačno objaviti sve neophodne informacije. Aleksandru želimo dobro zdravlje i da ga što pre ponovo vidimo na terenu – navodi klub iz Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter