0
Fudbal

TOTALNI HAOS U ŠVEDSKOM PRVENSTVU: Ovo je najluđi i najprljaviji način da protivniku prekinete kontru! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.20 u 15:08

Neverovatna situacija viđena je na meču švedskog prvenstva između Elfsborga i AIK-a, koji je završen remijem 2:2.

Situacija je mogla da bude i drugačija, da je domaćinu omogućeno da nastavi kontru, koju su protivnički igrači prekinuli prljavim trikom.

Naime, AIK je krenuo na sve ili ništa u sudijskoj nadoknadi, pa je tako u 93. minutu posle kornera i golman gostiju došao u kazneni prostor.

Pošto je igrač AIK-a loptu poslao van terena posle šuta glavom, golman je krenuo u sprint ka svom golu, a igrači Elfsborga u napad na tri boda.

U tom momentu, igrač AIK-a, koji je izvodio koner ubacio je na teren drugu loptu duboko u polje. Zatim je i njegov saigrač tu loptu šutnuo ka protivniku, koji je već bio na njihovoj polovini u naletu da ubaci loptu u gol koji je ostavljen prazan.

Baš kada se spremao za udarac, pored njega je proletela druga lopta, koja ga je omela u nameri, pa su mu igrači AIK-a ubrzo oduzeli loptu.

Sudija je za ovaj neverovatan prekin kontre, gostujuće igrače kaznio samo jednim žutim kartonom, i to onog koji nije ni učestvovao u ovom triku.

Ovo je bilo poslednje kolo u švedskom prvenstvu.

Elfsborg je završio na drugom mestu i igraće kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je AIK završio kao deveti. Titulu je osvojio Malme, a iz lige ispadaju Falkenbergs i Helsingborg, dok će u baražu za opstanak igrati Jonkopings i Kalmar.

https://www.youtube.com/watch?v=_pjj_uqPbFo

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter