0
Auto Moto

FOTO: Formula 1

PUKOM SREĆOM JE OSTAO ŽIV: Jezive scene na trci Formule 1 – bolid se prepolovio, vozač u poslednjem trenutku izbegao sigurnu smrt! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.20 u 16:55

Francuski vozač Roman Grožan doživeo je danas strašnu nesreću na trci Formule 1 za veliku nagradu Bahreina.

Na samom početku trke, Francuz je na drugoj krivini udario u bankinu i u tom trenutku je njegov bolid buknuo u plamenu.

Na svu sreću uspeo je Grožan da iskoči iz kokpita, sačuva živu glavu i spasi se sigurne smrti. Vozaču ekipe ‘Has’ istog momenta su prisutni redari i vatrogasci pritekli upomoć, pošto je ovaj kao u akcionim filmovima uspeo da se otrgne od zagrljaja usijanog lima i vatre koja je ‘podivljala’ u tom trenutku, preskoči ogradu pod naletom adrenalina i pobegne na sigurno.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA GOLČINA GRIZMANA: Francuski golgeter postigao najlepši pogodak u dresu Barse, ‘uhvatio’ volej a onda doslovno probušio mrežu! (VIDEO)

Odmah potom trka je prekinuta, a nekoliko minuta trajala neizvesnost oko toga da li je Grožan dobro, da bi se njegov tim brzo oglasio.

Njegov tim se odmah oglasio na Tviteru, porukom da se čuo sa vozačem i da je dobio potvrdu da je napustio bolid i da je sa njim sve OK.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter