2
Evropske lige

JOVIĆA NEĆE, AL NJEGA HOĆE: Transfer ‘bomba’ na ostrvu, Mančester junajted ima novog napadača!

Objavljeno: 03.10.20 u 22:49

Mančester junajted je doveo najveće ime u ovom prelaznom roku.

Dosta se prethodnih dana govorilo o tome kako bi Luka Jović mogao da se preseli na ‘Old Traford’, međutim, od toga definitivno neće biti ništa.

Razlog je jednostavan, Mančester junajted ima novog napadača. U pitanju je Edison Kavani. ‘BBC’ javlja da će urugvajski napadač sa Crvenim đavolima potpisati dvogodišnji ugovor.

PROČITAJTE JOŠ: ODIGRAN ‘TRENERSKI DERBI’ U ČEMPIONŠIPU: Paunović bolji od Ivića, debitovao fudbaler koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo! (VIDEO)

Kavani je već u godinama, ima ih 33, a sutra bi trebalo da potpiše ugovor pošto je već u avionu za Englesku.

Navodno, klub sa ‘Old Traforda‘ pristao je na uslove što su postavili Kavanijevi agenti, pa će Matador za dve godine u dresu Crvenih đavola inkasirati okruglo 20.000.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: HOLENDER JE JASAN: Tek što je stigao, novo pojačanje Partizana otkriva – ‘u Beograd sam došao da osvojim titulu’

Kavani je igračko ime stekao u Palermu, da bi potom potpisao za Napoli. U Pari Sen Žermenu je proveo protehlih sedam godina, u čijem je dresu postigao 200 golova.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter