0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter/Screenshot

RAKIĆ JE ODUŠEVIO SVOJOM IZJAVOM NAKON ISTORIJSKE POBEDE: Moja krv je srpska!

Objavljeno: 30.08.20 u 15:51

Prvi meč pod srpskom zastavom.

Aleksandar Rakić je austrijski UFC borac sa srpskim korenima. On je sinoć posle dominantne borbe, savladao legendarnog borca Entonija Smita na UFC Fight Night iventu u Las Vegasu. Više o njegovom meču, pogledajte OVDE.

FOTO: Screenshot/Twitter

Zanimljivo je da je Rakiću ovo prvi meč pod zastavom Srbije. On je nakon meča istakao da želi da se zahvali na ogromnoj podršci koja mu stiže iz Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: POČINJE ‘REANIMACIJA’ NAŠEG NAJTROFEJNIJEG KLUBA: Održana je vanredna sednica u VK Partizan, evo ko će činiti novi Upravni odbor!

– Moram da se zahvalim na podršci Srbiji, ali i celom Balkanu: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori. Moji roditelji su odatle. Ja sam rođen i odrastao u Beču, ali moja krv je srpska. Toliko podrške dobijam odatle i moram nešto da im vratim. Rekao sam ljudima odatle da ću ih iznenaditi i iznenađenje je bilo da sam se borio pod srpskom zastavom. Mnogo sam im zahvalan – rekao je Rakić posle meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter