0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot/Twitter

SVE JE BLIŽI UFC TRONU: Aleksandar Rakić je neuništiv – pod srpskom zastavom je ‘samleo’ legendarnog borca! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.20 u 10:22

UFC borac, Aleksandar Rakić, sinoć se prvi put borio pod srpskom zastavom.

Da je neuništiv, Rakić je to pokazao još jednom. Sinoć je na UFC Vegas 8 izdominirao protiv legendarnog UFC borca Entonija Smita, koji se nalazio u TOP 5 boraca u kategoriji do 93 kilograma, a njegovo mesto je od sinoć ‘nasledio’ srpska zver – Aleksandar Rakić.

Rakić je sinoć možda izgledao i najbolje u karijeri, za glavnu reč, pitao se upravo on. Kontrolisao je ceo meč, a protivniku nije dozvolio da mu se približi.

Vidi se da se Rakić sjajno taktički pripremio za ovaj meč, od samog starta krenuo je vrlo pametno. Na početku je protivniku plasirao niske udarce po nogama (lou kikovi), da bi nedugo zatim ‘ispalio’ dva koja su bila dovoljna da Smit završi na podu.

Amrički borac uspeo je da se podigne, ali Rakić ga je opet bacio na pod gde je tu poziciju držao skoro celu drugu polovinu runde. Smit je u trećoj rundi ‘bacio’ kroše koji je uspeo samo da ‘naljuti’ Rakića, koji je na to odgovorio serijom nožnih udaraca.

FOTO: Twitter/Screenshot

Nakon tri runde pobednik se nije dovodio u pitanje, a Rakić je imao šta da poruči nakon velike pobede.

– Svi znate šta je sledeće, to je borba za pojas. Nije važno da li je to Dominik Rejes ili Jan Blahović – rekao je Rakić.

Rakić bi sada trebao da uđe u TOP 5 u poluteškoj kategoriji, što bi značilo da već sledeća borba bude upravo za UFC pojas.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter