0
Ostali sportovi

POČINJE ‘REANIMACIJA’ NAŠEG NAJTROFEJNIJEG KLUBA: Održana je vanredna sednica u VK Partizan, evo ko će činiti novi Upravni odbor!

Objavljeno: 30.08.20 u 14:17

Danas je u svečanoj sali JSD Partizan održana vanredna sednica kluba gde je izabrano novo rukovodstvo VK Partizan.

 

Na sednici, odlučeno je da će od sad na čelu Upravnog odbora Partizan biti Jovan Lazarević, dok će podpredsednik biti Radoslav Mitrović, a članovi su Luka Šaponjić, bivši vaterpolsita crno-belih i uspešni privrednk, Dragan Bakvić, privrednik, Filip Filipović, proslavljeni vaterpolista, Marko Vukomanović, privrednik, Drago Gudalović, diplomirani inženjer saobraćaja i vlasnik auto-centra, Stefan Mitrović, legendani as, kao i Milan Aleksić, proslavljeni reprezentativac.

 

PROČITAJTE JOŠ: CENTAR PARTIZANA PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Vratićemo se, borićemo se kao i prošle godine da dođemo do samog kraja! (VIDEO)

Nadzorni odbor činiće Slobodan Nikić, Srđan Vidović i Miloš Golić.

– Napravili smo prvi, ali najvažniji korak, a to je promena rukovodstva i dolazak ljudi koji su jednoglasni u ideji da Partizan mora da se vrati na put kojim je nekada išao. Skupština je protekla u najboljem redu, kako i dolikuje. Čeka nas težak posao, svesni smo izazova, ali timski idemo zajedno u savladavanje prepreka. Prioritet će pre svega biti da vratimo decu, kako bi Partizan ponovo bio mesto okupljanja nekih novih šampiona. Jedva čekamo da se vratimo na Banjicu – prvi su utisci novoizabranog rukovodstva VK Partizan.

FOTO: Sandić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter