0
The Best Of

VREMEPLOV: Karlos Alberto i Deko su lansirali Murinja u legendu, a on je ‘pobedio’ svojom reakcijom (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.16 u 23:59

Oduvek je bio ‘poseban’. Ovako je izgledao njegov početak i meteorski uspon među velikane Lige šampiona.

Navijači Partizana sa velikim ponosom sećaju se sezone 2003/2004 Lige šampiona kada su po prvi put zaigrali u ovom elitnom takmičenju. Baš tada je grupna faza u Beograd dovela Realove ‘galaktikose’, Olimpik iz Marseja sa Didijeom Drogbom i, ko je tada mogao da pretpostavi, budućeg prvaka Evrope, Porto predvođen Dekom, Karlos Albertom, Derleiem i sa klupe – Žoze Murinjom.

‘Zvezdice’ u finalu te sezone zatresle su se tada na centru ‘AufŠalke’ arene u Gelzenkirhenu, a sastali su se upravo Murinjov Porto i još jedna senzacija te sezone, Monako.

VREMEPLOV: Lepota arhive – kako je Ronaldo provozao MURINJA, GVARDIOLU I LUIS ENRIKEA! (VIDEO)

Fernando Morijentes, Ludovik Žili, Dado Pršo, Patris Evra samo su neka od imena koja su tog 26. maja 2004. godine bila uzdanice ‘kneževa’.

U jednom od najiznenađujih finala Lige šampiona od kada je osnovana u novom formatu 1992. godine nije donelo puno neizvesnosti. Nje je još i bilo dok Karlos Alberto nije u finišu prvog poluvremena doveo Porto u vođstvo. Tada je Murinjo jedini put odreagovao emocijom sa slike na početku teksta.

VREMEPLOV: Ronaldo je plesao i pravio Simeonea smešnim, dok je Ćolo goreo od besa (VIDEO)

Kasnije su Portugalci nastavili da melju Monako, a sve je već gotovo za pet minuta. Bilo je jasno ko osvaja ‘ušatog’ kada je Murinjova produžena ruka na terenu, Deko, postigao drugi gol na meču. Završni udarac samo je zadao Dmitri Aleničev za veliku radost svih članova portugalskog tima.

josc3a9-mourinho-porto

Ne i Murinja, koji je odreagovao kao da je tek došao na posao, bez ikakve emocije na licu. To se i može videti na kraju snimka, kada svi članovi stručnog štaba skaču od sreće, ali ne i on. ‘Gospodin posebni’.

(Izvor: youtube / GugaTV)

VREMEPLOV: Mnogi za ovaj šut kažu da je bio ‘pokušaj ubistva’ Huga Almeide (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter