0
The Best Of

VREMEPLOV: Ronaldo je plesao i pravio Simeonea smešnim, dok je Ćolo goreo od besa (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.16 u 23:59

Gol koji je Ronaldo postigao proturivši Simeoneu kroz noge, ostavivši ga ‘kilometrima’ iza sebe, i dalje je jedan od omiljenih među mnogim navijačima Reala.

Obojica južnoamerikanci, Brazilac i Argentinac, vrela krv je tu neizostavna. Ronaldo Luiz Nazario da Lima i Dijego Simeone bili su saigrači u Interu, kada su se 1999. godine razišli.

‘Zuba’ je 2002. godine otišao među Realove ‘galaktikose’, dok je godinu dana kasnije u prestonicu Španije stigao i Ćolo. Iz Lacija je stigao u madridski Atletiko i čekao ga je novi susret sa starim znancem.

VREMEPLOV: Jedna genijalna rečenica koja opisuje kakav je majstor bio Ronaldo! (VIDEO)

Svi su čekali taj duel i dočekali ga u toj sezoni 2003/2004 kada je u ‘El Madrilenju’ Simeone imao striktan zadatak da ‘ubija’ igru Ronalda, na svakom delu terena.

Krenulo mu je jako dobro, u nekoliko navrata ga je pošteno ‘trpao u džep’, ali je ‘pravi Ronaldo‘ ipak uspeo da mu se izmigolji i pokaže Simeoneu da je pred njim ipak bila ‘nemoguća misija’.

VREMEPLOV: Na današnji dan Luis Nazario de Lima Ronaldo je ovim potezom ušao u istoriju! (VIDEO)

Počeo je da razbija Ćola u svakom duelu, bežao mu kako je hteo i na kraju ga pošteno obrukao u prvom napadu drugog poluvremena.

U 14. sekundi od izvedenog udarca sa centra, Ronaldo je izveo majstoriju, kojom je poručio ‘suknjicu’ za Argentinca, poslao ga van stadiona svojim driblingom i postigao gol koji se u Madridu i danas prepričava.

Ćolo u nastavku meča nije skrivao svoju nervozu, svi znamo zbog čega…

(Izvor: youtube / Beeko99HD)

VREMEPLOV: Čudesne ‘makazice’ Pitera Šmajhela njegov sin Kasper je ponovio 17 godina kasnije (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter