1
The Best Of

VREMEPLOV: Kako su se svojevremeno ‘komšije’ našalile na račun svojih huligana (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.16 u 23:45

Vremeplov nas vraća u 2008. godinu kada su Austrija i Švajcarska organizovale Evropsko prvenstvo na kome je naravno trijumfovala selekcija Španije.

Kada je reč o regionu imali smo samo dva predstavnika na najvećoj evropskoj fudbalskoj smotri. Srbija je po navici propustila Evropsko prvenstvo, Bosni još nije stasala ova selekcija igrača, dok su ostale zemlje bile samo u ‘razvoju’. Iz komšiluka su u Austriju i Švajcarsku otišle samo Hrvatska i Rumunija, s tim da je naš ‘istočni’ sused bio potencijalno iznenađenje turnira. Tako je i bilo u grupnoj fazi, ali ih je u četvrtfinalu zaustavila Turska. Ipak, mi se u ovom vremeplovu nećemo baviti igrom ‘kockastih’, to ćemo uraditi u jednom od sledećih ‘Vremeplova’.

VREMEPLOV: Barselona danas ima ‘MSN’, a preteča mu je bio trio Olimpijakosa ‘RGC’ (VIDEO)

Sada nam je u centru pažnje najveći problem sa kojim se hrvatski sport bori, a to je fudbal. I ne samo komšijski, već i naš. Poznato je da hrvatski navijači vole da naprave haos na tribinama, samim tim su se tamošnji komičari našalili na račun svojih huligana. Tada popularni Gitak TV napravio je ‘skeč’ pred put ‘vatrenih’ u Austriju. Tako je ‘izbornik’ Dena pred Euro objavio spisak huligana koji će ‘blatiti’ čast Hrvatske. Bio je to jedan od najgledanijih videa u regionu.

(Izvor: YouTube/okocha09)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter