0
The Best Of

VREMEPLOV: Barselona danas ima ‘MSN’, a preteča mu je bio trio Olimpijakosa ‘RGC’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.16 u 00:03

Vremeplov nas vraća u 2005. godinu i veliki derbi grčkog prvenstva između Olimpijakosa i PAOK-a.

Grčki fudbal već dugi niz godina ima jednog apsolutnog favorita za osvajanje titule Olimpijakos i njegove verne pratioce PAO i PAOK. Te 2005. godine postojao je samo jedan klub, a to je Olimpijakos, a dokaz za to je bila pobeda nad crno-belima iz Soluna 5:1. Meč kao meč ostaće upamćen samo kod navijača crveno-belih iz Pireja, ali će ga svetska fudbalska javnost pamtiti po fenomenalnom golu za 5:1.

Bila je to preteča sadašnjeg trija Barselone Mesi-Suarez-Nejmar. U Olimpijakosu su taj trio činili legendarni Rivaldo-Đovani-Kastiljo. Ova tri fenomenalna igrača su školskim duplim pasevima promešali odbrani PAOK-a, a o toj akciji se i danas dan priča. Da ne bismo trošili mnogo reči, koje ovako nešto ne mogu da opišu, mi vas puštamo da pogledate video i možda jednu od najlepših akcija u istoriji fudbala. Olimpijakos je tada podsetio na današnju Barselonu…

(Izvor: YouTube/Kostas K.)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter