0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

STEFANA VELJKOVIĆ: Sve zavisi od nas

Objavljeno: 09.08.16 u 09:02

Za sada su jedina svetla tačka u Olimpijskom timu Srbije, odbojkašice. One su i u drugom kolu bile ubedljive, savldan je Portoriko sa 3:0.

Stefana Veljković rekla je da je zadovoljna kako je njena ekipa odigrala u sinoćnoj pobedi.

– Igrale smo maksimalno koncentrisano, kao i uvek. Iskreno, očekivala sam malo težu utakmicu, ali na svu sreću smo ih od starta nagazile, ušle u ritam i završile smo kako treba, rekla je Veljkovićeva novinarima u Riju posle meča.

Srbija je u prva dva meča bila ubedljiva, istim rezultatom savladane su Italija i Portoriko.

ODBOJKAŠICE BLISTAJU: Silovite i protiv izuzetno neugodnih Portorikanki

– Dobro, opšte je poznato da smo mi jake. Ali, tačno je da naša igra zavisi samo od nas. Očekujem sve najbolje u nastavku. Borićemo se do kraja, pa šta bude, rekla je ona.

Tijana Malešević kazala je da je meč bio težak, ali da je ekipa bila koncentrisana.

– Težak meč. Portoriko nije za potceniti, što se videlo na utakmici. Dosta su nezgodne, ali smo bile mirne i koncentrisane do kraja i privele smo utakmicu u našu korist. Sada se okrećemo SAD, što će biti znatno teža utakmica, ali imamo vremena i da se odmorimo i da se pripremimo za taj meč, rekla je ona.

RIO 2016: Odbojkašice krenule silovito, pala Italija na startu Igara

Odbojkašice su jedina ekipa iz kolektivnih sportova koja je počela takmičenje sa dve pobede.

– Verujem da je zaista teško, kako njima tako i nama. Želim im sreću. Ima još mnogo da se igra i ima vremena da se popravi skor, samo da poželim svima sreću, i njima i nama, rekla je Maleševićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter