0
Odbojka

ODBOJKAŠICE BLISTAJU: Silovite i protiv izuzetno neugodnih Portorikanki

Objavljeno: 09.08.16 u 00:05

Ženska odbojkaška selekcija Srbije slavila je i u drugom kolu Olimpijskih igara u Riju maksimalnim rezultatom protiv Portorika.

Jedine koje za sada igraju na najvišem nivou na Olimpijskim igrama jesu srpske odbojkašice, koje su posle pobede nad Italijom savladale i selekciju Portorika rezultatom 3:0 (29:27, 25:18, 25:20).

Prvi set bio je najteži i usmerio je dalji tok utakmice. Srbija je imala osetnu prednost od 20:16, ali su izabranice Zorana Terzića dozvolile da se Portorikanke vrate i uvedu set u egal.

Igralo se poen za poen i na kraju su se bolje snašle srpske igračice, kada su sa 29:27 povele u setovima.

Posle toga sve je bilo lakše, a igra je bila dosta tečnija. Razigrale su se devojke kako u odbrani, tako i u napadu, pa je vrlo brzo bilo 25:18, odnosno, 2:0 u setovima.

Ništa se nije promenilo ni u tradicionalno neugodnom trećem delu igre, jer su Srpkinje agresivnim napadom i blokom koji je pomagao odbrani lako došle do pet meč lopti. Iskoristile su drugu i došle do maksimalne i ubedljive druge pobede na turniru.

Sledeći meč Srbija će igrati u sredu protiv SAD od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter