2
Domaći fudbal

NOVI DANI ZA PARTIZAN: Poznato ime prvog kandidata za predsednika

Objavljeno: 22.05.16 u 22:30

Pred klubom iz Humske nalazi se možda i sudbonosna skupština, a Radna grupa je danas saopštila ime svog kandidata.

Kandidat aktuelne uprave crno-belih biće Ivan Ćurković, saopšteno je danas, nakon sastanka Radne grupe. Saopštenje koje potpisuje pretendent na kormilo crno-belih prenosimo u celosti:

– Koristim ovu priliku da izrazim zadovoljstvo i zahvalnost Nadzornom odboru FK Partizan i Jugoslovenskom sportskom društvu FK Partizan koji su mi ukazali poverenje i čast inicijativom za moju kandidaturu za predsednika FK Partizan. U istoriji Partizana bilo je nekoliko prelomnih trenutaka. Snagom vere u institucije u odanost Partizanovoj porodici, naš klub je uvek izlazio kao pobednik. U ovom sudbonosnom trenutku za budućnost Partizana, nisam imao pravo na dilemu.

Prihvatajući ovu kandidaturu, odgovorno stojim ispred sedamdeset godina Partizanove tradicije, ispred svih časnih legendi koje su sebe ugradile u njegovu slavu. Pozivam na jedinstvo i slogu u želji da naš klub bude najveći na ovim prostorima. Institucije čine ljudi, a sistem gradi tim. Predsednik treba da bude prvi među jednakima, da oslušne, da vrednuje, da voli i da se bori. Imam čast da predstojećoj Skupštini FK Partizan predložim krug svojih najbližih saradnika.

Za potpredsednike ću predložiti utemeljitelja i graditelja svih novijih uspeha Partizana gospodina Žarka Zečevića, koji odanost crno belim bojama nije mogao da podredi pokušajima urušavanja Partizanove slave i imena, predsednika JSD Partizan gospodina Milorada Vučelića, uglednog srpskog privrednika, uvaženog sportskog radnika i iskrenog partizanovca gospodina Mileta Jovičića i profesora Pravnog fakulteta u Beogradu dr Vladimira Vuletića.

VATERPOLO, PLEJ OF: Partizan vodi 1-0 u finalu

Uz ostale buduće članove Upravnog odbora, koje ću biti slobodan da predložim delegatima Skupštine FK Partizan, uz našu viziju budućnosti kluba, duboko verujem da ćemo snagom jedinstva, iskustvom, znanjem i integritetom ponovo vratiti Partizan na dobro mu poznate staze uspeha. Mi u Partizanu dobro pamtimo sve. Biće nam zadovoljstvo da predstojeću Skupštinu FK Partizan učinimo i svečarskom. Biće to lepa prilika da se počasnom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije i bivšem predsedniku FK Partizan, gospodinu Tomislavu Karadžiću, iskreno zahvalimo na svemu što je učinio za naš klub i stabilnost srpskog fudbala u celini.

Predstojeća Skupština FK Partizan je svetkovina demokratije, duha tolerancije i naše želje da zajedništvom i kohezijom izaberemo one koji će naš voljeni klub predvoditi u narednom periodu. Pozivam sve navijače i celokupnu sportsku javnost, da sednicu najvišeg klupskog organa dožive kao praznik, jer naš Partizan zaslužuje najbolje.

GOJKO KAČAR: Zovu Zvezda i Partizan, ali…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter