0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

GRBIĆ: Ponosan sam na tim, imamo fantastičnu ekipu

Objavljeno: 18.07.15 u 21:10

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je posle pobede njegovog tima protiv selekcije SAD u polufinalu Svetske lige da je izuzetno ponasan na tim koji vodi.

– Mislim da imamo fantastičnu ekipu, momci igraju za tim i daju sve od sebe, bez obzira da li su starteri ili ulaze sa klupe za jedan poen. Zaista nema sujete, nema ljutnje i to je ono što krasi ovu grupu. Izuzetno sam ponosan na njih, rekao je Grbić za sajt OSS, prenosi Tanjug.

On je pohvalio ceo tim, posebno Sašu Satrovića, Aleksandra Okolića i Nikolu Kovačevića, koji je susret završio sa 19 poena.

– Ova pobeda potvrđuje da ona od juče nije bila slučajna. Ekipa je pokazala da ima devet života, danas smo imali prednost od 2:0, meč loptu i nekoliko sudijskih gršaka protiv nas. Da je jedna bila u našu korist odavno bismo bili u hotelu. Bili smo jaki i pored toga, njihovog stizanja na 2:2, i vođstva od 10:6 u petom setu. Uspeli smo da okrenemo rezultat i ostavimo protivnika na 12 osvojenih poena. Malo njih bi verovalo da može to da ostvari, dodao je Grbić.

– Imamo više vremena da se odmorimo i sačekamo protivnika, očekuje nas još jedan težak meč. Voleo bih da igramo kao do sada, protivnik je nebitan, poručio je Grbić.

A protivnik „orlova“ će biti reprezentacija Francuske koja je u drugom polufinalu u još jednoj neverovatnoj utakmici savladala Poljsku.

Pogledajte na koji način domaći navijači bodre reprezentaciju Srbije i stvaraju paklenu atmosferu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter