0
Odbojka

SVETSKA LIGA: Srbija protiv Francuza za zlato

Objavljeno: 18.07.15 u 20:46

Odbojkaška reprezentacija Srbije će u nedelju u finalu Svetske lige igrati protiv selekcije Francuske koja je u drugom polufinalu savladala Poljsku sa 3:2, po setovima 25:23, 25:23, 19:25, 22:25, 17:15, posle nepunih dva i po sata igre.

Potupno identičan tok meča viđen je i u drugom polufinalu pošto su Francuzi poput naše selekcije u duelu sa SAD poveli sa 2:0, a potom su Poljaci baš kao i Amerikanci došli do izjednačenja pošto su treći i četvrti set rešili u svoju korist.

U odlučujućem setu Francuzi su prvi došli do osetnije prednosti, Poljaci su uspeli da dođu do izjednačenja (10:10), ali usledila su dva poena iz bloka za „trikolore“ koji nisu ispustili drugu šansu. Istina za konačan trijumf su im bile potrebne čak četiri meč lopte.

Srbija će u nedelju od 16.30 igrati za svoje prvo zlato u Svetskoj ligi, dok su Francuzi već jednom osvojili ovo takmičenje. Videćemo da li će i sutra naša selekcija imati pomoć domaće publike koja je tokom današnjeg meča protiv SAD pružala neverovatnu podršku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter