1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

MAGIJA SA BANJICE: Ovako su crno-beli klinci bacili Grobare u trans! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.15 u 18:06

Ko god nije bio sinoć na Banjici sigurno je žestoko zažalio. Fenomenalna atmosfera, još bolja utakmica, neverovatan povratak Partizana, potom i Zvezde i slavlje crno-belih posle peteraca… Pa šta još očekivati od jedne utakmice? Šteta što nije bila borba za titulu, jer je polufinalni duel Partizana i Crvene zvezde dobio epitet ‘finala pre finala’.

Imaju crno-beli dečaci, baš kao što i naslov ovog klupa kaže, lavlje srce. To su ta Partizanova deca koja su sinoć bacila Grobare u trans. Na Banjici decenijama stasavaju šampioni, a da ekipa ima pobednički karakter se prosto podrazumeva kada kraj ivice bazena stoji jedan od najboljih igrača svih vremena, Vladimir Vujasinović. 

Izvesno je da Dušan Mandić sitno broji do odlaska iz Partizana, u pro Reko, ali ako Dimitrije Rističević, Gavril Subotić, Luk Gilen, Nemanja Vico, Mihajlo Repanović, Draško Gogov, Nikola Jakšić, Marko Manojlović, Đorđe Tanasković, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović, Đorđe Lazić i Luka Stojković ostanu na okupu, biće ovakvih slavlja još dosta… A ni na novu titulu Lige šampiona se ne bi čekalo 35 godina. Izuzev Mandića, Subotića i Gilena, svi ostali su stasali na Banjici, produkt su Partizanove škole.

 

Situacija u klubu je svakim danom sve teža, posle pomoći Grobara Košarkaškom klubu na red će valda doći i VK. Prava šteta bi bila da se ovaj tim rasturi…

Podsetite se šta su Manda i Rističević rekli posle utakmice, kao i treneri večitih, Vujasinović i Savić.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter