1
Ostali sportovi

TRENERI ‘VEČITIH’ SAGLASNI: Sva tri meča su mogla da odu u produžetke, Partizan je zasluženo u finalu!

Objavljeno: 06.05.15 u 22:06

Veliki vaterpolo spektakl videli smo večeras na banjičkom bazenu, a posle dramatične završnice i peteraca, srećniji Partizan je prošao u finale domaćeg prvenstva. Posle meča različita raspoloženja u dva tabora, ali su treneri oba ‘večita rivala’ saglasni da su svi gledaoci mogli da uživaju u ovakvom meču.

Trener mladog tima Partizana Vladimir Vujasinović rekao je u izjavi posle meča da su njegovi momci u drugom delu meča odigrali najbolje ove sezone.

– Počeli smo utakmicu u grču, baš kao i prvu. Vratili smo se u meč kada smo bili pred ponorom, sa dva uzastopna gola. To nam je vratilo veru u ono što radimo. Onako kako smo odigrali u drugom delu utakmice je naša najbolja igra ove sezone. Čestitam mojim momcima na prolasku u finale i Zvezdi na tri utakmice, ovo je ipak prava slika na kraju i odnos snaga. Mada, sve tri su mogle da budu na peterce – izjavio je Vladimir Vujasinović.

Trener Crvene zvezde Dejan Savić je tokom celog meča bodrio svoj tim i akcenat stavljao na odbranu, ali je i pored toga ona poklekla posle velikog preokreta Partizana.

– Šta reći kada se na kraju izgubi ovakva utakmica? Partizan je napravio seriju, poveo, mi nismo mogli da se izborimo sa nekim stvarima. Peterci su uvek lutrija. Još jednom se pokazalo da mi ne mozemo da dobijemo bitne utakmice, a ovo je bio meč sezone. Čestitam Partizanu i želim im sve najbolje u finalu, zasluženo su tamo – bio je komentar stratega Crvene zvezde Dejana Savića.

hotsport.rs  

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter