0
Ostali sportovi

LŠ: U subotu startuje grupna faza, Šumadinci dan kasnije igraju derbi

Objavljeno: 28.11.14 u 19:37

Takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona počinje u subotu. Meč Partizana i Galatasaraja je odložen iz bezbedonosnih razloga, a vicešampion Evrope, Radničk,i će Pro Reko u derbiju kola dočekati u nedelju, u 18.00 časova.


Breša u subotu od 15.00 sati gosti Olimpijakos našeg Nikole Rađena. Kapiten Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović će sa Solnokom na svom bazenu da ugosti riječko Primorje, od 16.00 sati. Biće to jako zanimljiv duel dve izuzetno kvalitetne ekipe, a Mađari su željni takmičenja i dokazivanja, budući da prošle godine nisu izborili učešće u grupnoj fazi .

Dubrovački Jug će od 18.00 sati da bude gost nekada slavniom nemačkom klubu, Špandauu. U večernjem terminu igra šampion Evrope, Barseloneta. Nemanja Ubović i drugari igraće sa Egerom, a srpsku koloniju u tom klubu čine Branislav Mitrović, Boris Vapenski, Miloš Ćuk i Uroš Čučković.

Termin odigravanja meča između Partizana i Galate još nije poznat, a sudar titana, Radničkog i Pro Reka, zatvara nekomplekto prvo kolo LŠ. Đenovljani su već nekoliko dana u Beogradu, sa Igorom Milanovićem i srpskim reprezentativcima, najboljim igračem sveta za 2014. Filipom Filipovićem, Andrijom Prlainovićem i Duškom Pijetlovićem.

Bespoštedna borba vodiće se do maja, a onda će se šest najboljih klubova naći na završnom turniru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter