0
Ostali sportovi

RADNIČKI UOČI PRO REKA: Kao da nemaju mane, ali početak je sezone

Objavljeno: 28.11.14 u 17:36

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da njegova ekipa nema šta da izgubi u susretu sa Pro Rekom na početku Lige šampiona.

Stevanović je naveo da je iluzorno bilo šta pričati o narednom protivniku  i trošiti reči na Pro Reko.

– To je tim koji je napravljen da ide na trofeje u svakom takmičenju. Gledajući individualni kvalitet svih igrača, kao da nemaju mane. Zbog svega toga možemo da pomislimo da nemamo šanse, ali početak je sezone i sigurno je da nisu uigrani i da još uvek nisu dostigli svoj maksimum – kazao je Stevanović.

Po njegovim rečima, Pro Reko, koji je uz Partizan i Mladost najtrofejniji klub u Evropi, najozbiljniji je kandidat za osvajanje Lige šampiona.

Kapiten Radničkog Aleksandar Ćirić rekao je da se nada pobedi protiv najbolje ekipe u Evropi.

– Pokušaćemo protiv najbolje ekipe u Evropi da konsolidujemo redove i pokažemo ono što smo ranije. Napravljeni su da idu do maksimalnih dometa. Dolaze da pobede, ali sportski je nadati se da ćemo pružiti najbolju moguću partiju i tako dobiti – rekao je Ćirić.

Ulaznice za utakmicu Radničkog i Pro Reka koštaju 200 dinara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter