0
Ostali sportovi

UPALJENI ALARMI: Odložen meč Partizana i Galatasaraja

Objavljeno: 26.11.14 u 11:46

Vaterpolo susret između Partizana i Galatasaraja koji je trebalo da bude odigran u okviru Lige šampiona, odložena je iz bezbednosnih razloga, poručili su crno-beli u saopštenju.

– Od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije primili smo dopis u kojem nas obaveštavaju da, imajući u vidu aktuelnu bezbednosnu situaciju, predlažu da se navedena utakmica odloži dok se ne steknu bezbednosni uslovi za odigravanje iste – navodi se između ostalog u saopštenju Partizana.

Crno-beli su naveli da je o svemu obaveštena Evropska plivačka federacija (LEN). Upravo će LEN predložiti i novi termin za ovaj susret koji je bio zakazan za subotu.

Podsetimo, prethodno je turski klub odložio put za Beograd, pošto je trebalo da sparinguje sa vaterpolistima Crvene zvezde pre duela sa Partizanom. Zategnute odnose između srpskih i turskih klubova inicirali su Turci koji su ubili navijača Crvene zvezde Marka Ivković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter